Kalender

Ingen begivenheder

Ressourcer

ml9Jesus siger i Johannes-evangeliet kap. 6: Jeg er det levende brød, som er kommet ned fra himlen; den, der spiser af det brød, skal leve til evig tid. Og det brød, jeg vil give, er mit kød, som gives til liv for verden. Jesu sidste måltid med sine disciple før hans død var et påskemåltid, dvs. det årlige måltid som jødiske familier fejrede til minde om befrielsen fra deres slaveri i Ægypten.

I Mesterens Lys startede maj 1995 og holdt sit første åndelige møde i Østerbrogården, København. Vi markerede jubilæet med at udgive en række tre undervisningsvideoer og tre...

I Mesterens Lys har gennem mange år arbejdet med gudstjenesteformer, som udtrykker vores...

Foto: Mikael LarsenGud, jeg længes efter at se dig, men mit hjerte er uroligt og mit sind optaget af mange tanker. Jeg har gang på gang erfaret din godhed, men jeg har også svigtet dig og levet ved siden af din gode vilje. Jeg oplever også, at der er modstand mod din vilje, og at mange ikke forstår min måde at tale om Jesus din Søn på.

ml6“Fredens Gud hellige jer helt og holdent og bevare fuldt ud jeres ånd og sjæl og legeme lydefri ved vor Herre Jesu Kristi komme.” (1. Thes. 5,23)

Det sker

HJEMMESIDE UNDER OMBYGNING

For tiden ligger IMLs hjemmeside ganske stille som du måske har opdaget. Vi er i gang med en større...

Læs mere …

Bøn i Bevægelse - BiB - Nu

Følg linket hvis du vil se mere

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Lørdag den 30. maj 2015

I 20 år har I Mesterens...

Læs mere …

Mest læste