Kalender

Ingen begivenheder

Vi har udvalgt links til hjemmesider, hvor du kan læse mere om dialogen mellem kristendommen og det ny åndelige miljø.

Partnere

Areopagos dansk norsk missionsselskab, der ønsker at skabe steder og muligheder, hvor mennesker kan samtale, fortælle, lytte og dele oplevelser og tanker om tro.

IML Norge - Den norske afdeling af I Mesterens Lys.

IML Sverige - Den svenske afdeling af I Mesterens Lys.

IKON Navnet er en forkortelse, der betyder "Informations- og samtaleforum for Kristendom Og Nyreligiøsitet". IKON er en forening som fører dialog med og informerer om nye religiøse strømninger og bevægelser. IKON og IML er partnere. IML i Århus har kontor hos IKON. Vi er engageret i dialogarbejde sammen. Holder kurser sammen bl.a. for præster om dialog og sjælesorg.

Bethlehemskirken Folkekirke på Nørrebro.

Åbent land  Åndelig vejledning og sjælesorg.

Bente Lundbak  Åndelig vejledning og sjælesorg.

Retræte Et samarbejde mellem forskellige traditioner indenfor den kristne kirke i Danmark der arrangerer retræter rundt omkring i landet.

Dybere Liv Dansk Oase. Oldkirkelig spiritualitet -åndelige discipliner

 

Andre

Det Danske Bibelselskab På hjemmesiden ligger bl.a. Biblen Online med søgefunktion og der findes en masse informationer om Biblen og dens historie. Bibelselskabet har ligeledes ressourcer til, hvordan Biblen kan bruges i dagligdagen gennem aktiviteter eller læseplaner.

Folkekirke og religionsmøde F&Rs formål er med udgangspunkt i evangeliets forkyndelse, at styrke den danske folkekirkes møde med andre religioner og livstydninger.

Levende vand Levende Vand er et økumenisk tidsskrift, hvis formål er at inspirere og give fordybelse til det indre liv ud fra den kristne kirkes store klassiske traditioner.

Den Kristne Amatørduo Marit & Svend-Erik Livsbekræftende kristen country-agtig lovsang.

United Religions Initiative URI's formål er at støtte interreligiøs samarbejde og dialog, for at bekæmpe religiøs motiveret vold og at skabe fredelig kulturel sameksistens, retfærdighed og helbredelse for jorden og alle levende væsner.

Holistisk sommerfestival  Foreningen ønsker at udbrede kendskabet til alternativ behandling og filosofi. Foreningen arrangerer en årlig festival i smukke omgivelser, hvor mennesker med alternative interesser eller nysgerrighed overfor emnet kan mødes og deltage i foredrag, workshops og fornøjende samvær og derved skabe grobund for udvikling og fornyelse.

Lysstrejfet – et uafhængigt tidsskrift om alternativ tænkning, levevis og behandling.

IML-blog - Følg Ole Skjerbæk Madsens blog på religion.dk.

DanInfo - afholder årligt KROP-SIND-ÅND Helsemesse i henholdsvis København, Aalborg, Århus og Odense.

Fra Guds Hjerte - Gennem digte, bønner og personlige beretninger deler Linda Larsen sin vandring med Gud.
"Fra Guds Hjerte" rækker ud efter dit hjerte og opfordrer til at dele følelser, tanker og oplevelser, der er for store til ensomheden.

Det sker

HJEMMESIDE UNDER OMBYGNING

For tiden ligger IMLs hjemmeside ganske stille som du måske har opdaget. Vi er i gang med en større proces, hvor hjemmesiden skal opdateres og se anderledes ud. Indtil det...

Læs mere …

Bøn i Bevægelse - BiB - Nu

Følg linket hvis du vil se mere

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Lørdag den 30. maj 2015

I 20 år har I Mesterens...

Læs mere …

Mest læste